Comet CMS

Napísané

Na čo slúžia CMS systémy?

Sú to systémy, ktoré slúžia na jednoduchú a efektívnu správu obsahu webových stránok. CMS je systém, ktorý umožňuje riadenie (spravovanie a archivovanie a.i.). Tiež pomáha zostavovať obsah a dáva tento obsah k dispozícii na prezentovanie, a to nie nevyhnutne len na web; "obsahom" sa myslí ľubovoľný elektronický obsah, t.j. záznamy, dáta, metadáta, dokumenty, webové stránky, obrázky, zvukové súbory a pod.

Prečo si vybrať naš Comet CMS?

Pretože my nášho klienta nezaťažujeme nepotrebnými funkciami. Klient tam nájde iba to, čo skutočne potrebuje a chce. S prostredím CMS systému ho dôkladne oboznámime a každú funkciu mu vysvetlíme, takže v ňom bude zorientovaný.

V čom je unikátny náš Comet CMS.

Náš systém sa venuje a špecializuje na želania a predstavy nášho klienta, ktoré vždy uskutočňujeme čo najpresnejšie. Dá sa povedať, že každému ušijeme na mieru vlastný CMS systém. A v čom teda vynikáme? Čo už obsahuje hlavná ponuka pre nášho klienta?

SEO nastavenie, čo znamená dosiahnutie vynikajúcich výsledkov v Googli, je už súčasťou nášho redakčného systému: pekné URL adresy stránok, obrázkov a dokumentov, XML siete máp, titulky stránok, popisy stránok a. i.

Jazykové mutácie pridané už len pár kliknutiami! – Chcete obsah stránky v inom jazyku? Žiaden problém! Jednoduché ovládanie zabezpečí zmeniť jazyk vašej stránky už v priebehu niekoľkých sekúnd.   

Jednoduchosť ovládania – Práca s administráciou nebola nikdy jednoduchšia! Pridávať, upravovať obsah – články, obrázky, celé fotogalérie, kategórie obsahu, kontaktné formuláre a iné. Jednoducho všetko podľa vašej potreby.  

Responzívny dizajn – Nezáleží či máte mobil, tablet alebo veľkoplošnú obrazovku. Naše CMS sa dokonale prispôsobí každému zariadeniu.

Spojitosť so sociálnymi sieťami – Vytvoríme vám Facebook  like a Google+ tlačidlá kdekoľvek budete chcieť. Rovnako aj Facebook komentáre a iné like boxy či registrácia cez tieto účty bude samozrejmosťou!

Zasielanie emailov – Pomocou nich voľne komunikujte s návštevníkmi webu alebo si nechajte zasielať dôležité upozornenia akéhokoľvek druhu.

Generovanie pdf dokumentov – Pohodlne a rýchlo si vygenerujete dokument, aký si len budete želať, napr. faktúra, zmluva, výpis.

Ak budete potrebovať, rozšírime systém o doplnkové moduly, ktoré navrhneme a vypracujeme. Naše CMS  tiež dovoľuje rozširovať funkcie podľa potreby, dá sa použiť ako informačný systém pre firmy, zvládne chod aj mimoriadne rozsiahlych, obsahovo náročných webových portálov. Okrem spomenutého umožňuje tvorbu firemného webu, internetového obchodu, osobného či firemného blogu, diskusného fóra. Vďaka rozmanitosti nášho CMS môžete naplno využívať výhody či už plánovacieho kalendára, ktorý vás upozorní na dôležité momenty, google máp, kde si jednoducho a prehľadne naplánujete každú vašu cestu, ba dokonca si môžte spestriť váš web obrázkovým sliderom.To a omnoho viac sa dá v našom CMS systéme, ktorý je navyše veľmi rýchly vďaka našim neustálym optimalizáciám, pretože sa nepretržite vyvíja a drží krok s najnovšími trendmi