Náš nový a lepší web.

Napísané

Naša webová stránka prešla kompletnou zmenou vzhľadu. Je príjemnejšia na pohľad a pôsobí oveľa čistejšie a profesionálnejšie. Bežný návštevník uvidí nový a moderný vzhľad stránky. Nie je to ale iba o vzhľade stránky, ale i o zmenách, ktoré vylepšujú stránku aj z iného hľadiska.

Čo sa stalo s pôvodnou stránkou?

Predošlá stránka nám slúžila viac než rok. Všetko okolo nás však rýchlo napreduje a aj my sme pokročili, preto sme sa začali zameriavať na istú skupinu návštevníkov a prispôsobili sme tomu vzhľad a obsah stránky. Je pre nás dôležité, aby naši návštevníci vedeli, čomu sa venujeme a aké služby ponúkame.

Návštevník musí nájsť práve to, čo hľadá!

Pomocou Google Analytics starej stránky sme mali možnosť sledovať to, ako sa návštevníci pohybujú na našej stránke a aké informácie ich zaujímajú. Preto sme na úvodnej stránke zobrazili také informácie, ktoré daný návštevník chce a potrebuje vidieť. Každý ma možnosť nahliadnuť do výsledkov našich prác v referenciách alebo si niečo zaujímavé prečítať v blogu. Chceli sme, aby návštevník zotrval na stránke čo najdlhšie a niečo si z nej odniesol. Iba takto si nás zapamätá a neskôr sa na našu stránku opäť vráti.

Optimalizácia nadovšetko.

Popri vzhľade stránky sme upravili a optimalizovali celkový výkon webovej stránky. Veľkosť stránky sa nám podarilo zmenšiť tak, aby aj kvalita stránky zostala nedotknutá. Vďaka tomuto je aj vykresľovanie stránky v prehľadávači oveľa rýchlejšie. V dnešnej dobe nesmieme zabudnúť ani na responzivitu. Tá sa nám postará o to, aby obsah na stránke bol čitateľný na akomkoľvek zariadení. Ak si chcete overiť hodnotenie vašej alebo hocijakej stránky, môžete si vyskúšať viacero nástrojov, ktoré sa zdarma vyskytujú na internete. My sami sme použili na ohodnotenie výkonu našej stránky nástroj Page Speed Insight od spoločnosti Google, pretože je jedných z najpoužívanejších vyhľadávacích nástrojov a v našom prípade sme získali pekné vysoké hodnotenie. Teda ak chcete zistiť kvalitu a rýchlosť svojej alebo inej stránky, nemusíte sa spoliehať už iba na názory vášho okolia, ale viete si to jednoducho zistiť aj sami.

Mysleli sme aj na Google.

Na to, aby sme sa viac zviditeľnili, investovali sme svoj čas aj do SEO optimalizácie. Už vďaka vyššie spomínaným zmenám sme pomohli SEO hodnoteniu. Novým a vylepšeným obsahom sme získali lepšie kľúčové slová a optimalizáciou sme zabezpečili rýchlu a plynulú stránku. To nám ale nestačilo, a tak sme siahli po možnostiach štruktúrovaných dát a tie sme oproti predošlej stránke obohatili o nové informácie. Týmto krokom pomôžeme internetovým vyhľadávačom lepšie rozumieť obsahu na stránke.

Našu stránku sa snažíme neustále obohacovať pomocou zaujímavých článkov, rovnako však aj pre záujemcov poskytujeme náhľady na výsledky našich prác.

Ak aj vy potrebujete takúto stránku, akou je tá naša, vieme vám ju bez problémov pripraviť. Kvalitný obsah a vzhľad stránky zviditeľnia vás alebo vašu firmu na internete, preto nás neváhajte kontaktovať a my vám poradíme.