Nový eshop s displejami

Napísané

Sme radi, že vám môžeme predstaviť ďalší eshop z našej dielne. Tentokrát ide o eshop, ktorý sa venuje predaju náhradných LCD a LED displejov do notebookov a mobilov.

Eshop doteraz fungoval na starom jadre, s ktorým klient nebol spokojný. Grafický návrh eshopu sme ponechali pôvodný, čím klient ušetril nejaké prostriedky.

Prerobenie eshopu sa zameriavalo na dva ciele:

  1. Zefektívniť technickú funkčnosť eshopu
  2. Prispôsobiť eshop na mieru zákazníkom v tejto oblasti podnikania

Technické vylepšenie eshopu

Eshop sme postavili na našom Galaxy shope, čím sme dosiahli zrýchlenie webu a klientovi zároveň poskytli intuitívnu administráciu jeho eshopu. Eshopu sme ako bonus zadarmo nainštalovali SSL certifikát, takže stránka odteraz už má predponu https. Samozrejme každý web z našej dielne meriame aj prostredníctvom rôznych nástrojov, tentokrát sme dostali známku B, čo je na e-shop veľmi dobrý výsledok.


Test kvality eshopu 

Prispôsobenie eshopu zákazníkom

Na základe rozhovorov s klientom a analyzovaní tejto oblasti trhu sme prišli na to, že potenciálnych zákazníkov môžeme roztriediť do dvoch skupín:

  1. zákazníci, ktorí problematike displejov rozumejú a presne vedia, čo hľadajú
  2. zákazníci, ktorí sú v danej oblasti laici a mnohokrát si nie sú úplne istí, čo hľadajú

V starom eshope bolo roztriedenie produktov vytvorené iba na základe veľkosti displejov a konkrétnych označení displejov, čo skvelo vyhovovalo prvej skupine zákazníkov. Toto roztriedenie sme preto v eshope ponechali. Takáto navigácia zákazníkov však nevyhovovala druhej skupine návštevníkov webu, preto sme do eshopu pridali roztriedenie produktov pomocou ktorého by sa ľahko dostali k hľadanému produktu aj oni. Do eshopu sme pridali veľkú štruktúru (asi 1 300 prvkov) všetkých najbežnejších notebookov na trhu. Zákazník si tak jednoducho zvolí, že potrebuje napríklad displej pre notebook značky Lenovo, potom vyberie model a sériu, čo sú informácie, ktoré sú uvedené na spodnej časti každého zariadenia. Okrem toho je v každom produkte zobrazená sekcia "Vhodné pre modely", v ktorej je možné dozvedieť sa ešte viac detailov o kompatibilite displeja s notebookom.

Na webe sme tiež zvýraznili kontaktné prvky, nakoľko veľkou výhodou predávajúceho je jeho ochota a dostupnosť osobne poradiť pri výbere displeja. Pre laikov tiež pribudla sekcia s názvom: Ako jednoducho vymeniť displej bez pomoci profesionálov s minimálnym potrebným náradím, v ktorom sa nachádza aj videonávod.

Veríme, že klientovi bude nový eshop dlho slúžiť a prinesie mu veľa úspechov. 

 

Referencia klienta:

S firmou SL-soft sme začali spolupracovať na projekte lacnydisplay.eu Dlho sme v našom okolí hľadali firmu, ktorej by sme zverili prestavbu nášho starého e-shopu s ktorým sme mali pravidelné problémy.

Poslali sme viacerým spoločnostiam ponuky a podľa odpovedi a navrhovaných riešení sme jednotlivých kandidátov vylučovali.

Nakoniec nám zostal SL-soft, keďže od prvej chvíle naša komunikácia bola priama, svieža, bez nátlakov a na všetky naše otázky mali logické riešenia. Viaceré nimi uvádzané informácie sme si na webe overovali a po uspokojivých zisteniach, že mali pravdu sme im zverili celý projekt.

Čo sa týka spolupráce tak spokojnosť bez jedinej známky narušenia zostala od začiatku až do konca projektu. Firma splnila to čo sľúbila a začali sme s jej systémom pracovať. Z nespoľahlivého webu ktorý spôsoboval starosti sme zrazu prešli na systém s ktorým nie sú žiadne problémy.

Viem že podobné skúsenosti majú viaceré firmy s ich službami preto túto spoločnosť môžem všetkým záujemcom o kvalitné a spoľahlivé webové riešenia len ODPORÚČIŤ.

Mária Svetlošáková prevádzkovateľ webu lacnydisplay.eu